top of page
IMG-20230309-WA0007-01.jpeg

31.05-02.06 2024

KRAPETS CU BICICLEALA, LAVANDA SI POOL PARTY

Poze eveniment si cazare

Arunca un ochi pe pozele de la editiile trecute, apoi te invitam sa te inscrii folosind pasii din descrierea de mai jos.

DESPRE EVENIMENT

Krapets cu bicicleala, piscina si lavanda 

Are o reteta simpla: plaje pustii de vis, explorare si trasee de bicicleta cu aventura care se potrivesc si celor incepatori, petrecere la piscina, o cazare de trei stele unde mananci cea mai buna ciorba de peste, socializare cat cuprinde, distractie si voie buna.

 

Program pe zile

Plecam vineri dimineata spre directia  Complex Yanitsa, Krapets(Bulgaria)cu un microbuz cu platforma pentru biciclete. Ne cazam, ne relaxam si plecam in explorare cu bicicletele spre Durankulak etc. Traseul primei zile are aproximativ 20 de km. Ne intoarcem la apus si pornim distractia la piscina.

 

Ziua de sambata este ziua principala a evenimentului si vom facem un traseu de 60 de km, foarte pitoresc dar lung, pe coasta marii pana in zona stancilor din Tyulenovo. Vom strabate multe zone pitoresti cu plaje pustii si locuri perfecte de facut poze. Dupa-amiaza ne vom relaxa la piscina si vom socializa, povestind despre aventurile zilei.

 

Duminica dimineata luam micul dejun, ne facem bagajele si pornim in ultima aventura -  explorarea zonei Thracian Cliffs, o zona stancoasa spectaculoasa, cu un traseu scurt de 30 de km, dar intensc, cu cateva dealuri ce iti vor creste pulsul:)

 

Programul poate suferi modificari in functie de conditiile meteo/ alte conditii (aglomeratie la granita/trafic etc).

 

Cat costa? 

1149RON/persoana  (include transportul tau si al bicicletei,taxele de drum, vinieta, asistenta si ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina)

 

sau 849 RON/persoana -  (NU INCLUDE TRANSPORTUL persoana + bicicleta, include asistenta si doi ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina). Rezervarea este confirmata in momentul achitarii.

 

Daca doriti sa stati in regim single, se poate aranja la hotel, suplimentul este de 300 de lei fata de preturile de mai sus.

 

Pret early-bird*- se ofera o reducere de 49 RON pentru toate inscrierile confirmate până la data de 1 MAI 2024.

ATENTIE! PARTICIPAREA SE FACE CU BICICLETELE PROPRII ALE PARTICIPANȚILOR. NU AVEM BICICLETE DE INCHIRIAT DAR VA PUTEM REDIRECTIONA CATRE UN PARTENER DE LA CARE SA INCHIRIATI. OFERIM TRANSPORTUL BICICLETELOR PERSONALE.

 

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau din sectiunea inscrieri, noi va confirmamn disponibilitatea locului si va emitem factura proforma. După ce realizati plata revenim cu contractul cadru completat cu datele dvs.

 

Plata se face in contul de RON cu mentiunile de mai jos

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL

Sediu social: Sos. Unirii 194, Et1, Balotesti, Ilfov

CUI: 47951908

Cont LEI: RO36BTRLRONCRT0CL4835701

Cont EURO: RO80BTRLEURCRT0CL4835701

​ (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Krapets Bike 2).

 

ASIGURAREA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE. 

PURTAREA CASTII ESTE OBLIGATORIE.

 

Cu ce mergem?

In functie de nr. participantilor, microbuz 8+1 sau 20+1 *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la Yanitsa.

 

Unde?

Krapets, Bulgaria

 

Cand? 

In data de 31 mai - 02 IUNIE 2024, 2 nopti de cazare. Ne vedem vineri, ora 8 dimineata, in zona metroului Timpuri Noi, la Benzinaria MOL. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

 

UTILE

Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal la sectiunea CONTRACT-CADRU.

 

Obligatoriu de avut : 

- casca de protectie 

- pompa, petice, tool, camera 

- lumina fata/spate 

- apa, hrana extra 

- haine conforme vremii de afara

 

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment sau a reconfigurarii turelor din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Decizia finala apartine ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

bottom of page