top of page

Sat, Sep 09

|

Comuna Moroeni

Podu cu Florile si Lacul Bolboci Bike Adventure

Te invitam intr-o aventura pitoreasca cu bicicleta prin rezervatia Zanoaga, vizitand lacul Bolboci si fosta cariera de piatra de la Podu cu Florile.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Podu cu Florile si Lacul Bolboci Bike Adventure
Podu cu Florile si Lacul Bolboci Bike Adventure

Ora și locul

Sep 09, 2023, 6:00 AM – 8:00 PM

Comuna Moroeni, Cheile Zănoagei, România

Guests

Despre eveniment

Ia-ti bicicleta si hai intr-o plimbare pitoreasca pe traseele ce inconjoara lacul Bolboci. Dupa ce exploram lacul si imprejurimile, avem sansa sa urcam  pe forestierul ce duce la fosta cariera de piatra de la Podu cu Florile intr-o ascensiune de 6 km pana pe varf, locul unde panorama este incredibila si vom vedea toata privelistea asupra lacului Bolboci.

Tura este medie, cu drumuri forestiere si asfalt si cu o diferenta de nivel pozitiva de 800 m,  in jur de 45 de km pentru intreaga bucla.

Ne vom relaxa cu multe peisaje frumoase, urcari lungi  , coborari la fel de lungi  si multa aventura ca de obicei:)

Cat costa? 250 RON/persoana (include transport cu microbuz cu sofer profesionist, transport bicicleta,  asistenta pe traseu, doi ghizi) 150 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORTUL, restul beneficiilor sunt incluse) 

!!!Intreaba despre discount: daca poti lua o bicicleta in plus a unui participant, pe masina personala, primesti o reducere de 30 de lei!!!

 Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL, licenta turism 2796/12.06.2023

Cont: RO36BTRLRONCRT0CL4835701 (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Zanoaga). 

Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon.

CUM TE INSCRII?

1.Acceseaza evenimentul

2.Completeaza formularul de inscriere din sectiunea INSCRIERI de pe site sau whatsapp 0766561893 (https://www.onadventure.ro/inscrieri) cu nume, adresa e-mail, telefon si iti vom confirma disponibilitatea locurilor.

3. Se achita taxa de participare(prin internet banking sau ordin de plata) in contul bancar din descrierea evenimentului.

4. Vei primi confirmarea platii, factura si contractul pe adresa de e-mail.

Unde ajungem? Zanoaga, la 130 km de Bucuresti.

Cand si de unde plecam?

Ne vedem sambata in jurul orei 6 dimineata, la Ivelo Relax herastrau - gura 2 de metrou Aviatorilor, colt cu parcul Hertastrau. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza?

Tura exclusiv MTB sau Ciclocross este destinata oricarui iubitor de pedalat cu cateva iesiri la activ si cu o conditie fizica buna. Este o tura medie, cu o lungime de aprox 35 de km pe drumuri forestiere si asfalt si o diferenta de nivel de 800 m.

Obligatoriu de avut: - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana - geaca de ploaie - casca de protectie

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Ghizii iau decizia finala pentru siguranta grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page