top of page

Fri, May 24

|

Krapeț

Krapets MTB cu Flori de Mai si Pool Party

Trei zile pe coasta Marii Negre in Bulgaria, cu trasee brazdate de maci, lavanda si bujori salbatici, relaxare la piscina, mic dejun inclus, cea mai buna ciorba de peste si cea mai buna parlenka din toata Bulgaria, cazare de trei stele, party si voie buna intr-o gasca de prieteni vechi si noi.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Krapets MTB cu Flori de Mai si Pool Party
Krapets MTB cu Flori de Mai si Pool Party

Ora și locul

May 24, 2024, 8:00 AM – May 26, 2024, 8:00 PM

Krapeț, 9674 Krapeț, Bulgaria

Guests

Despre eveniment

Trei zile pe coasta Marii Negre in Bulgaria, cu trasee brazdate de maci, lavanda si bujori salbatici, relaxare la piscina, mic dejun inclus, cea mai buna ciorba de peste si cea mai buna parlenka din toata Bulgaria, cazare de trei stele, party si voie buna intr-o gasca de prieteni vechi si noi.

Despre eveniment

Krapets Bike Adventure are o reteta simpla: plaje pustii de vis, explorare si trasee de bicicleta cu aventura care se potrivesc si celor incepatori, petrecere la piscina, o cazare de trei stele unde mananci cea mai buna ciorba de peste, socializare cat cuprinde, distractie si voie buna.

Plecam vineri dimineata spre directia Complex Yanitsa, Krapets(Bulgaria)cu un microbuz cu platforma pentru biciclete. Ne cazam, ne relaxam si plecam in explorare cu bicicletele spre Durankulak etc. Traseul primei zile are aproximativ 20 de km si este usor. Ne intoarcem la apus si pornim distractia la piscina.

Ziua de sambata este ziua principala a evenimentului si vom facem un traseu de 60 de km, foarte pitoresc dar lung, pe coasta marii pana in zona stancilor din Tyulenovo. Vom strabate multe zone pitoresti cu plaje pustii si locuri perfecte de facut poze. Dupa-amiaza ne vom relaxa la piscina si vom socializa, povestind despre aventurile zilei.

Duminica dimineata luam micul dejun, ne facem bagajele si pornim in ultima aventura - explorarea zonei Thracian Cliffs, o zona stancoasa spectaculoasa, cu un traseu scurt de 30 de km, dar intensc, cu cateva dealuri ce iti vor creste pulsul:)

Programul poate suferi modificari in functie de conditiile meteo/ alte conditii (aglomeratie la granita/trafic etc).

Cat costa? 

1099RON/persoana  (include transportul tau si al bicicletei,taxele de drum, vinieta, asistenta si ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina)

sau 799 RON/persoana -  (NU INCLUDE TRANSPORTUL persoana + bicicleta, include asistenta si doi ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina). Rezervarea este confirmata in momentul achitarii.

Daca doriti sa stati in regim single, se poate aranja la hotel, suplimentul este de 300 de lei fata de preturile de mai sus.

Pret early-bird*- se ofera o reducere de 50 RON pentru toate inscrierile confirmate până la data de 1 Aprilie 2024.

ATENTIE! PARTICIPAREA SE FACE CU BICICLETELE PROPRII ALE PARTICIPANȚILOR. NU AVEM BICICLETE DE INCHIRIAT DAR VA PUTEM REDIRECTIONA CATRE UN PARTENER DE LA CARE SA INCHIRIATI. OFERIM TRANSPORTUL BICICLETELOR PERSONALE.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau din sectiunea inscrieri, noi va confirmamn disponibilitatea locului si va emitem factura proforma. După ce realizati plata revenim cu contractul cadru completat cu datele dvs.

Plata se face in contul de RON cu mentiunile de mai jos

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL

Sediu social: Sos. Unirii 194, Et1, Balotesti, Ilfov

CUI: 47951908

Cont LEI: RO36BTRLRONCRT0CL4835701

Cont EURO: RO80BTRLEURCRT0CL4835701

​ (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Krapets Bike 2024).

ASIGURAREA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE. 

PURTAREA CASTII ESTE OBLIGATORIE.

Cu ce mergem?

In functie de nr. participantilor, microbuz 8+1 sau 20+1 *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la Yanitsa.

Unde?

Krapets, Bulgaria

Cand? 

In data de 24-26 mai 2024, 2 nopti de cazare. Ne vedem vineri, ora 8 dimineata, in zona metroului Timpuri Noi, la Benzinaria MOL. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cazare

http://www.yanitza-hotels.com/ro/

Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal la sectiunea CONTRACT-CADRU.

Obligatoriu de avut : 

- casca de protectie 

- pompa, petice, tool, camera 

- lumina fata/spate 

- apa, hrana extra 

- haine conforme vremii de afara

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment sau a reconfigurarii turelor din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Decizia finala apartine ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page