top of page

Fri, May 26

|

Krapets

Krapets MTB cu Flori de Mai si Piscina

Trei zile de aventuri pe bicicleta pe coasta Marii Negre in Bulgaria, cu relaxare la piscina, mic dejun inclus, cea mai buna ciorba de peste, cazare de trei stele, party si voie buna intr-o gasca de prieteni vechi si noi.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Krapets MTB cu Flori de Mai si Piscina
Krapets MTB cu Flori de Mai si Piscina

Ora și locul

May 26, 2023, 8:00 AM – May 28, 2023, 7:00 PM

Krapets, 9674 Krapets, Bulgaria

Despre eveniment

Trei zile pe coasta Marii Negre in Bulgaria, cu trasee brazdate de maci, lavanda si bujori salbatici, relaxare la piscina, mic dejun inclus, cea mai buna ciorba de peste si cea mai buna parlenka din toata Bulgaria, cazare de trei stele, party si voie buna intr-o gasca de prieteni vechi si noi. 

 Despre eveniment 

Krapets Bike Adventure are o reteta simpla: plaje pustii de vis, explorare si trasee de bicicleta cu aventura care se potrivesc si celor incepatori, petrecere la piscina, o cazare de trei stele unde mananci cea mai buna ciorba de peste, socializare cat cuprinde, distractie si voie buna.

Plecam vineri dimineata spre directia  Complex Yanitsa, Krapets(Bulgaria)cu un microbuz cu platforma pentru biciclete. Ne cazam si plecam in explorare spre faleza dinspre Tyulenovo cu bifarea zonei Ezerets, Dubrojka etc. Traseul primei zile are aproximativ 50 de km. Ne intoarcem la apus si pornim distractia la piscina.

A doua zi facem un traseu mai scurt de 30 de km, dar foarte pitoresc, pe dealurile tracice din Bulgaria, o faleza spectaculoasa din zona Kavarnei. Ajungem dupa-amiaza inapoi la complexul Yanitsa si dam drumul la distractie la piscina. 

Duminica ne relaxam la Krapets la piscina sau la plaja pana in jurul orei pranzului, mancam de pranz si apoi plecam spre Bucuresti. Ora de retur in Bucuresti in jur de sase seara. Programul poate suferi modificari in functie de conditiile meteo/ alte conditii (aglomeratie la granita/trafic etc).

Cat costa? 1099 RON/persoana  (include transportul tau si al bicicletei,taxele de drum, vinieta, asistenta si ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina) 

sau 799 RON/persoana -  (NU INCLUDE TRANSPORTUL persoana + bicicleta, include asistenta si doi ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina). Rezervarea este confirmata in momentul achitarii.

Daca doriti sa stati in regim single, se poate aranja la hotel, suplimentul este de 300 de lei fata de preturile de mai sus.

Pret early-bird*- se ofera o reducere de 50 RON pentru toate inscrierile confirmate până la data de 1 Aprilie 2024.

ATENTIE! PARTICIPAREA SE FACE CU BICICLETELE PROPRII ALE PARTICIPANȚILOR. NU AVEM BICICLETE DE INCHIRIAT DAR VA PUTEM REDIRECTIONA CATRE UN PARTENER DE LA CARE SA INCHIRIATI. OFERIM TRANSPORTUL BICICLETELOR PERSONALE.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau din sectiunea inscrieri, noi va confirmamn disponibilitatea locului si va emitem factura proforma. După ce realizati plata revenim cu contractul cadru completat cu datele dvs.

Plata se face in contul de RON cu mentiunile de mai jos

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL

Sediu social: Sos. Unirii 194, Et1, Balotesti, Ilfov

CUI: 47951908

Cont LEI: RO36BTRLRONCRT0CL4835701

Cont EURO: RO80BTRLEURCRT0CL4835701

​ (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Krapets Bike 2024).

ASIGURAREA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE. PURTAREA CASTII ESTE OBLIGATORIE.

Cu ce mergem? In functie de nr. participantilor, microbuz 8+1 sau 20+1 *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la Yanitsa. 

Unde? Krapets, Bulgaria

Cand? In data de 24-26 mai 2024, 2 nopti de cazare. Ne vedem vineri, ora 8 dimineata, in zona metroului Timpuri Noi, la Benzinaria MOL. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cazare

http://www.yanitza-hotels.com/ro/

Cui se adreseaza? Eveniment exclusiv MTB sau Ciclocross este destinat oricarui iubitor de pedalat cu cateva iesiri la activ si cu o conditie fizica buna. Este o aventura ce se preteaza atat incepatorilor cu o conditie fizica buna si cateva iesiri la activ, cat si celor dornici de aventuri si explorare intr-un cadru organizat in care nu lipseste socializarea si distractia. Tura de vineri are o lungime de 50 km, iar cea de sambata are 30 de km, cu multe peisaje salbatice si o diferenta mica de nivel, in care sportul face casa buna cu relaxarea si socializarea alaturi de oameni faini.

Informatii utile Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national, agent de turism si ghid montan cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism si certificat ca instructor de snowboard din partea Ministerului Sportului. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal la sectiunea CONTRACT-CADRU.

Obligatoriu de avut : - casca de protectie - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana extra - haine conforme vremii de afara. 

In caz de vreme nefavorabila pe o perioada limitata in cadrul evenimentului, tura nu se anuleaza/reprogrameaza, cazarea si transportul fiind platite in avans- exista posibilitatea reorganizarii programului sau a unui program alternativ care sa permita desfasurarea calatoriei in conditii de siguranta (vizionarea unor obiective alternative).

Obligatoriu de avut : - casca de protectie - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana extra - haine conforme vremii de afara. b

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment sau a reconfigurarii turelor din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Decizia finala apartine ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page