top of page

Fri, May 20

|

Krapets

Krapets Bike Adventure 2022

Trei zile de aventuri cu bicicleta, foc de tabara, explorat, socializat si descoperit locuri frumoase de pe coasta Marii Negre.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Krapets Bike Adventure 2022
Krapets Bike Adventure 2022

Ora și locul

May 20, 2022, 3:00 PM – May 22, 2022, 9:00 PM

Krapets, 9674 Krapets, Bulgaria

Despre eveniment

Krapets Bike Adventure are o reteta simpla: o plaja pustie de vis, trasee de bicicleta cu aventura, gateala la ceaun, socializare, foc de tabara, dormit la cort, distractie si voie buna.

Plecam vineri dupa-amiaza spre directia Krapets(Bulgaria) cu masina noastra 4x4 si un microbuz cu platforma pentru biciclete. La destinatie vom monta corturile, pregatim tabara si pornim focul de tabara si petrecerea de bun-venit :)

A doua zi exploram faleza dinspre Tyulenovo. Traseul zilei 2 are aproximativ 50 de km. Ne intoarcem dupa-amiaza si pornim ceaunul si discul pentru a pregati fasolea cu carnati si ceapa. Dupa siesta reluam petrecerea de unde am lasat-o cu o seara inainte: foc de tabara, voie buna, muzica si socializare.

A treia zi strangem corturile, pregatim bicicletele si mergem spre ultima destinatie - Thracian Cliffs si faleza dinspre Varna. Traseul de pedalat are aproximativ 30 de km.

Atentie

!!!CORTURILE LE PROCURATI SINGURI.

!!!LA CORT NU EXISTA DUS, TOALETA SAU APA POTABILA DECAT DIN SURSE PROPRII.

!!!AVETI NEVOIE DE APA POTABILA SI HRANA PENTRU A COMPLETA MESELE CELOR 3 ZILE.

CASCA DE PROTECTIE ESTE OBLIGATORIE!

Cat costa? 350 RON/persoana (include transport persoana + bicicleta, asistenta si doi ghizi pentru trasee, snacks, o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie, foc de tabara, voie buna) 200 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include asistenta si doi ghizi pentru trasee, snacks, o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie, foc de tabara, voie buna)

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Krapets Bike 2022).

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 12.  *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord intr-un loc stabilit. Locuri cu transport propriu in numar de 12.

Unde? Krapets, Bulgaria

Cand? In data de 20-22 mai 2022, 2 nopti . Ne vedem vineri in jurul orei 15 dupa-amiaza, in zona metroului Timpuri Noi de la Benzinaria MOL. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza? Eveniment exclusiv MTB sau Ciclocross este destinata oricarui iubitor de pedalat cu cateva iesiri la activ si cu o conditie fizica buna. Este o aventura usoara-mediu, cu o lungime de 50 km sambata si 30 de km duminica, cu multe peisaje salbatice si o diferenta mica de nivel, in care sportul face casa buna cu relaxarea si socializarea la un pahar de vin si un foc de tabara alaturi de oameni faini.

Informatii utile Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national, agent de turism si ghid montan cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism si certificat ca instructor de snowboard din partea Ministerului Sportului. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal.

 

Obligatoriu de avut : - casca de protectie - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana extra - haine conforme vremii de afara - cort si sac de dormit

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page