top of page

Sat, Sep 17

|

Muntii Iezer, Romania

CucaCabana Adventure Camp 2022

Hai cu noi intr-o drumetie ca pe vremuri, cu foc de tabara, acorduri de chitara, o noapte de dormit la prici la Cabana Cuca, ultimul avanpost inaintea cuceririi varfului Iezer-Papusa (2391m), un gratar si o fasole la ceaun si multa voie buna!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
CucaCabana Adventure Camp 2022
CucaCabana Adventure Camp 2022

Ora și locul

Sep 17, 2022, 6:00 AM – Sep 18, 2022, 8:00 PM

Muntii Iezer, Romania

Despre eveniment

Hai cu noi intr-o drumetie ca pe vremuri, cu foc de tabara, acorduri de chitara,  o noapte de dormit la prici la Cabana Cuca, ultimul avanpost inaintea cuceririi varfului Iezer-Papusa (2391m), un gratar si o fasole la ceaun, multa voie buna si doua zile de drumetii.

Pornim sambata, 17 septembrie, dimineata devreme, ajungem in jurul pranzului la cabana Voina unde ne parcam masinile. De acolo pornim cu bagajele pe forestierul ce duce la cabana Cuca, locul nostru de distractie si relaxare. Traseul are 5 km si dureaza in jur de o ora jumate.  Ajunsi la cabana Cuca, ne vom caza cu totii in paturile primitoare ale cabanei - se doarme la prici - 20 de locuri in pod, 8 locuri jos (toaleta este in afara cabanei, apa potabila de izvor, nu exista dusuri)  Ne relaxam si pornim focul de tabara, ceaunul  cu fasole, discul cu carnati si acordurile de chitara.

Petrecem cumpatat pentru ca duminica dimineata pornim sa cucerim varful Iezer- Papusa, un munte pitoresc, nu foarte greu, dar nici usor! Avem 4 ore de urcat si o diferenta de nivel de 1000m. Va merita sa ajungem la 2391m altitudine

Ne relaxam pe varf, privim in zare creasta Pietrei Craiului si ne intoarcem la Cuca. Ne vom lua bagajele si vom porni inca 5 km spre masini, apoi direct spre Bucuresti. 

Cat costa? 

350 RON/persoana (include transport, cazare la cabana, ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi, fasole cu carnati reteta OnAdventure, party si voie buna ) Locuri limitate in numar de 12.

230 RON/persoana ( NU INCLUDE TRANSPORT, include cazare la cabana, ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi, fasole cu carnati reteta OnAdventure, party si voie buna ) Locuri limitate in numar de 12.

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Cuca2022).

Cand? 

In perioada 17- 18 septembrie 2022. Ne intalnim sambata dimineata, 17 septembrie, la ora 6:00 dimineata, in zona gurii de metrou Aviatorilor - Ivelo Relax Herastrau, Bucuresti. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex

Cui se adreseaza? 

Tuturor celor ce iubesc aventurile combinate cu relaxare in compania unei gasti faine de oameni vechi si noi. Tura de sambata este usoara. Tura de duminica este medie. Fara portiuni tehnice, dar este nevoie de conditie fizica buna.

Obligatoriu de avut :

- rucsac de tura 

- haine adaptate conditiilor din acea perioada 

- hrana si apa pentru 2 zile 

- bocanci de munte

Distribuie evenimentul

bottom of page