top of page

Sat, Jun 18

|

Medulin

Croatia Bike Experience

Croatia Bike Experience este despre aventura cu bicicletele, despre legat prietenii, despre explorat si descoperit zone pitoresti, despre relaxare si balaceala pe coasta mediteranei.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Croatia Bike Experience
Croatia Bike Experience

Ora și locul

Jun 18, 2022, 6:00 AM – Jun 26, 2022, 8:00 PM

Medulin, Medulin, Croatia

Despre eveniment

Esti pregatit de aventura? Hai in Croatia, in zona Premantura, unde vei gasi o peninsula parc natural ce a migrat acum 60 de milioane de ani dinspre Africa si s-a lipit de coasta Croatiei. Aici se gasesc ultimele foci din mediterana, gasesti umbra padurilor de pin, zone pitoresti de facut baie si de explorat, poteci de bicicleta nesfarsite, ape limpezi si privelisti de vis. 

Cazarea noastra este fabuloasa si vom avea la dispozitie 6 nopti pentru explorat si relaxat. Una din zile este dedicata orasului turistic Pula. La dus si la intors vom avea cate o noapte de cazare langa Belgrad pentru odihna.

Unde? 

In Croatia, zona Premantura, la aprox 1300 km de Bucuresti. 

https://www.premantura.net/kamenjak/

Cand? 

De sambata, 18 iunie, pana duminica 26 iunie (8 nopti de cazare, 6 in Croatia, 1 la dus  si la intors in Belgrad) Ne intalnim sambata dimineata(ora 6 dimineata) la gura de metrou Aviatorilor,Bucuresti, colt cu parcul Herastrau, langa magazinul de biciclete Ivelo.

Conditii de cazare si mancare 

Cazarea in Croatia (6 nopti) se face in apartamente complet utilate cu acces la piscina si bucatarie. Apartamentele sunt cu unul sau doua dormitoare si cu zona de relaxare in living si pe terasa. Regula de dormit este cupluri, baieti cu baieti, fete cu fete, fata cu baiat daca nu exista alta optiune. La dus si la intors pentru vila din Belgrad vom folosi si 2 canapele extensibile ce se transforma in paturi. Total 8 nopti cazare.

Cazarea din Croatia:

https://www.booking.com/hotel/hr/villa-asta-medulin.en-gb.html

Conditii de transport 

Transportul impreuna cu bicicleta din dotare personala este asigurat de minivanul OnAdventure - Renault Trafic 2016 ce indeplineste toate conditiile de confort - locuri limitate in numar de 7 si Dacia Duster, locuri limitate in numar de 3. In total, grupul va fi de 10 persoane si 2 ghizi. 

Desfasurare pe zile

In cele 5 zile de aventura vom aborda mai multe trasee de dificultate usoara sau medie din parcul natural si imprejurimi, vom avea si zile relaxante de baie si plaja, zile de explorat imprejurimile si orasul turistic Pula, vom socializa, ne vom imprieteni si vom descoperi frumusetile Croatiei. 

Cat costa? 

850eur/pers (se poate plati in 3 rate, a treia cu 30 de zile inainte de eveniment) - INCLUDE cazare 8 nopti dintre care 2 nopti in Belgrad, transport om+bicicleta, ghidaj si asistenta turistica pe toata durata evenimentului, suport tehnic, 2 ghizi

NU INCLUDE: mancare, taxe de parc, intrari la diverse obiective(spa termal etc)

Cont bancar: RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati Croatia 2022) apoi sa trimiteti un e-mail pe onadventure.ro@gmail.com cu numele, nr telefon si printscreen plata.

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE SE ACHITA SI ULTERIOR SE RENUNTA LA EXCURSIE, BANII NU SE RETURNEAZA DECAT DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR (conform contract)

Obligatoriu de avut: 

-buletin valabil sau pasaport 

-asigurare de calatorie + sport 

-bicicleta 

-voie buna :)

-casca de protectie, ochelari si manusi 

- kit pana, pompa

Informatii utile: Ghidul evenimentului se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362, ghid montan si instructor de snowboard, instruit la Crucea Rosie pentru acordarea de prim ajutor. Pe www.onadventure.ro se poate consulta intregul cadru legal. Alte info se pot obtine la 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.co

Distribuie evenimentul

bottom of page