top of page

Sun, Jul 17

|

Corfu

Corfu Adventure Camp

Una din cele mai versatile insule pe care poti ajunge. Corfu este uimitoare, cu multe plaje pustii, parcuri naturale, o capitala cu arhitectura deosebita, taverne excelente, relaxare si cea mai buna apa de snorkeling.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Corfu Adventure Camp
Corfu Adventure Camp

Ora și locul

Jul 17, 2022, 6:00 AM – Jul 24, 2022, 10:00 PM

Corfu, Corfu, Greece

Despre eveniment

Esti pregatit de aventura verii? Hai pe insula Corfu, una din cele mai versatile insule pe care vei ajunge si pe care nu vei sta doar la plaja! Corfu este uimitoare, cu multe plaje pustii si stancoase, parcuri naturale pentru explorat, o capitala cu arhitectura deosebita, taverne unde se mananca excelent, relaxare si cea mai buna apa de snorkeling. Noi le stim pe toate, fiind obsedati de aceasta insula, asa ca te invitam alaturi de noi sa exploram si sa ne relaxam impreuna in acest paradis grecesc. In plus, avem o cazare faina cu apartamente mari si gradina pentru good vibes.

In cele 6 zile de aventura vom merge impreuna pe plaja pustie de la Halikounas unde vom explora si parcul natural cu dunele sale de nisip, paianjenii uriasi si oseminte de hipopotam de acum zeci de milioane de ani, vom face snorkeling la grota Blue Eye, vom descoperi plaje si locuri ascunse - Cape Drastis, The beach, vom ajunge pe varful Pantocrator si in cel mai vechi sat din Corfu, vom prinde apusul de pe stancile cetatii Angelokastro, ne vom plimba printre stradutele pline de cladiri cu arhitectura deosebita din capitala insulei, ne vom imprieteni si ne vom relaxa in cele mai bune locuri pe care le ofera aceasta insula. Pe scurt, vom avea multe activitati zilnice, intr-un grup restrans de prieteni vechi si noi cu care vom colinda pe insula in lung si in lat cu ajutorul minivanului si a masinii noastre de teren 4x4. 

Unde?

In Grecia, insula Corfu, la aprox 1100 km de Bucuresti.

Cand?

De duminica, 17 iulie, pana duminica 24 iulie (7 nopti de cazare, 6 in Corfu, 1 noapte de cazare la dus  in cel mai mic sat din Bulgaria, Melnik.) Ne intalnim duminica dimineata(ora 6 dimineata) la gura de metrou Aviatorilor,Bucuresti, colt cu parcul Herastrau, langa magazinul de biciclete Ivelo.

Conditii de cazare si mancare

Cazarea in Corfu (6 nopti) se face in apartamente complet utilate. Unul din  apartamente este cu doua dormitoare. Avem zona de relaxare pe terasa si in curte. Regula de dormit este cupluri, baieti cu baieti, fete cu fete, fata cu baiat daca nu exista alta optiune. La dus avem o noapte de cazare in Melnik. Total 7 nopti cazare.

Cazarea din Corfu:

http://www.booking.com/Share-rBHtk5

Conditii de transport

Transportul este asigurat de minivanul OnAdventure - Renault Trafic 2016 ce indeplineste toate conditiile de confort - locuri limitate in numar de 7 si Dacia Duster, locuri limitate in numar de 3. In total, grupul va fi de 10 persoane si 2 ghizi.

Desfasurare pe zile

In cele 6 zile de aventura vom merge pe plaja pustie de la Halikounas unde vom explora si parcul natural cu dunele sale de nisip, paianjenii uriasi si oseminte de hipopotam de acum zeci de milioane de ani, vom face snorkeling la The Eye, vom descoperi plaje si locuri ascunse - Cape Drastis, The beach, vom vizita varful Pantocrator si cel mai vechi sat din Corfu, vom vizita cetatea Angelokastro, ne vom plimba printre stradutele pline de cladiri cu arhitectura deosebita din capitala insulei, ne vom imprieteni si ne vom relaxa. Pe scurt, vom avea multe activitati intr-un grup restrans de prieteni. 

Se recomanda sa stiti sa inotati, in caz contrar putem oferi vesta de salvare dar nu promitem ca veti putea participa la toate activitatile desfasurate.

Cat costa?

750eur/pers (se poate plati in 3 rate, a treia cu 30 de zile inainte de eveniment) - INCLUDE cazare 7 nopti dintre care 1 noapte in Melnik, transportul din Bucuresti, ghidaj si asistenta turistica pe toata durata evenimentului,  2 ghizi

NU INCLUDE: mancare, taxe de parc, taxa ferry (aprox 6 euro pe sens), intrari la diverse obiective.

Cont bancar: RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati Corfu 2022) apoi sa trimiteti un e-mail pe onadventure.ro@gmail.com cu numele, nr telefon si printscreen plata.

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE SE ACHITA SI ULTERIOR SE RENUNTA LA EXCURSIE, BANII NU SE RETURNEAZA DECAT DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR (conform contract)

Obligatoriu de avut:

-buletin valabil sau pasaport

-asigurare de calatorie

-voie buna :)

-rucsac pentru drumetii light

-papuci de apa

-ochelari de snorkeling

Distribuie evenimentul

bottom of page