top of page

Sat, Jan 28

|

Bansko

Bansko Snowboard Camp 3

75 km de partie, o super gașcă de prieteni, progres alaturi de 2 instructori certificati, grupe pentru incepatori, intermediari si avansati. Hai la Bansko Snowboard Camp si in 2023!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Bansko Snowboard Camp 3
Bansko Snowboard Camp 3

Ora și locul

Jan 28, 2023, 6:00 AM – Feb 02, 2023, 6:00 PM

Bansko, 2770 Bansko, Bulgaria

Despre eveniment

Taberele de snowboard din Bansko sunt perfecte pentru invatat de la zero sau progres, distractie cu oameni la fel de faini ca tine, atmosfera chill, transport si cazare aproape de partie.  Te asteptam in Bansko Snowboard Camp 3 in perioada 

28 ianuarie- 2 februarie 2023 (5 nopti, 6 zile)

ATENTIE:

Locurile sunt limitate la 12 participanti, mijlocul de transport fiind minivanul OnAdventure.

Acest snowboard camp este dedicat atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau celor avansati care vor sa progreseze.

Scopul acestui camp este sa ne bucura de sezonul de iarna si sa cream un grup mic de prieteni care timp de 5 zile sa aiba aceeasi pasiune - snowboarding-ul  si distractia

In cele 4 zile de dat pe partie vom face in fiecare zi cate 3 ore de practica dedicate incepatorilor(dimineata) - pe partia usoara de la baza gondolei si 3 ore de practica dedicate intermediarilor sau avansatilor(dupa-amiaza) - pe intregul domeniu schiabil. Seara vom petrece impreuna, vom analiza ziua de dat, vom fierbe o tuica fiarta si vom socializa.

Unde?

In Bulgaria, in statiunea noastra de suflet - Bansko - https://www.banskoski.com/en la 550 km de Bucuresti.

75 km de partii, una din cele mai lungi partii continue din Europa - 16 km(te duce pana in centrul orasului), multe optiuni pentru offpiste.

Cand?

De sambata - 28 ianuarie, pana joi - 2 februarie (5 nopti de cazare)

Ne intalnim sambata dimineata(ora 6 dimineata) la gura de metrou Aviatorilor, colt cu parcul Herastrau, langa magazinul de biciclete Ivelo

Conditii de cazare si masă

Cazarea (5 nopti) se face in apartamente de 60m patrati, de cate 2, 3 sau 4 persoane, cu dormitor, living, bucatarie, baie privata, acces la sauna si jacuzzi, situate in apropiere de telegondola din oras.

Repartizarea in apartamente se face dupa regula: baieti cu baieti, fete cu fete, mixt daca nu exista alta solutie sau cuplu.

Vă rugăm să consultați toate detaliile despre cazare, review-uri etc în linkul de mai jos

http://bansko.org/hotels/o-3811-edelweiss-inn

Exista multe supermarketuri pentru procurare hrana pentru micul dejun si cina(dupa preferinte)

Conditii de transport

Transportul impreuna cu echipamentele este asigurat de minivanul OnAdventure - Renault Trafic 2016 ce indeplineste toate conditiile de confort condus de șofer cu atestat profesional- locuri limitate in numar de 8 si de catre Dacia Duster model 2020, in limita recomandarilor ghizilor (bagaj mediu,  placa, legaturi si boots).

Desfasurarea pe zile

In cele 4 zile de dat se va lucra dimineata la baza partiei cate 3 ore/zi cu incepatorii, iar dupa-amiaza vom aprofunda, timp de 3 ore, tehnici pe partie cu intermediarii si avansatii.

Prima zi va fi pentru recunoastere si descoperit statiunea Bansko.

Inainte de a plati, completeaza formularul de pe site din sectiunea INSCRIERI si iti confirmam daca mai sunt locuri disponibile.

Cat costa?

490 eur/persoană (se poate plati in 2 rate)

INCLUDE

cazare aparthotel 3*** cu saună și jacuzzi, sală de sport, masă de ping-pong

transport

3 ore de practica cu instructor certificat x 4 zile de dat = 12 ore de practica, ghidaj offpiste pentru avansati daca este posibil, party si voie buna.

NU INCLUDE:

mancare

skipass(aprox 200 ron pe toata ziua, 140 ron/jumatate de zi)

inchiriere echipament daca nu ai(aprox 60 ron/zi)

asigurare de calatorie obligatorie(aprox 70 ron pe o saptamana)

Cont bancar:

RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati Bansko 3)

Rezervarea va fi confirmată în momentul confirmării plății.

După confirmarea plății, vă vom emite contractul și factura fiscală și vă vom transmite documentele pe adresa dvs. de e-mail.

IMPORTANT:

IN CAZUL IN CARE SE ACHITA SI ULTERIOR SE RENUNTA LA EXCURSIE, BANII NU SE RETURNEAZA DECAT DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR ȘI NUMAI ÎN CONDIȚIILE PREVĂZUTE ÎN CONTRACTUL CADRU. VĂ RUGĂM SĂ AVEȚI ÎN VEDERE CĂ PLATA AVANSULUI/ RATELOR ECHIVALEAZĂ CU SEMNAREA CONTRACTULUI ÎNTRE ABSENȚI, ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE CODULUI CIVIL.

Obligatoriu de avut:

-haine impermeabile

-manusi

-buletin valabil sau pasaport

-asigurare de calatorie

-echipament de snowboard inchiriat sau propriu

-voie buna

-casca de protectie si ochelari

Vă rugăm să citiți contractul.

Plata avansului si a ratelor echivalează cu semnarea contractului între absenți în conformitate cu prevederile Codului Civil.

Sumele nu se vor rambursa decât strict în cazurile prevăzute în contract, fără excepții.

Va rugam sa ne scrieti daca aveti si alte intrebari.

Echipa OnAdventure

Distribuie evenimentul

bottom of page