top of page

Fri, Jun 21

|

Socolari

Aventuri in Cheile Nerei si povesti de Socolari

Patru zile de aventura la pas prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti.

Aventuri in Cheile Nerei si povesti de Socolari
Aventuri in Cheile Nerei si povesti de Socolari

Ora și locul

Jun 21, 2024, 6:00 AM – Jun 24, 2024, 8:00 PM

Socolari, Socolari

Guests

Despre eveniment

Patru zile de aventura la pas prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti. Ne intoarcem in Cheile Nerei an de an pentru ca acest loc este special din toate punctele de vedere! Avem o cazare de poveste doar a noastra, cu bucatarie, ceaun, gratar, cu vatra pentru foc de tabara, parau ce inconjoara curtea, hamace prin padure, camere decorate cu mobila originala, natura la ea acasa si poate ne viziteaza si vulpea! Seara cutreieram si aflam secretele satului impreuna cu galeriile de arta bine ascunse ale maestrului Fikl si poate primim si un show la chitara si pian. De asemenea ne putem indeletnici cu ceaun si gratar dupa gust, voia buna este la ea acasa, suntem pusi pe distractie si prietenie. Programul aventurilor prin Cheile Nerei include Ochiul Beiului, Cascada Vaioaga, La Tunele, Cascada Susara si Lacul Dracului. Turele pe munte sunt de dificultate usoara sau medie si se preteaza oricarui iubitor de natura si munte ce are o conditie fizica buna si cateva iesiri la activ.

ATENTIE - locuri limitate in numar de 14 - transport cu microbuz si sofer profesionist.

Desfasurare pe zile Ajungem pe 21 iunie in Cheile Nerei. Ne cazam, ne relaxam si plecam in recunoastere spre Cascada Susara unde vom descoperi satele miniere aproape parasite. Pe drumul de intoarcere adunam lemne de foc si ne pregatim de prima noapte cu cer instelat, licurici si foc de tabara. Tura usoara, 300m diferenta de nivel, 6-7 km de mers pe jos.

Pe 22 iunie mergem si vizitam Ochiul Beiului, Vaioaga, La tunele. Tura medie de 22 km de mers, diferenta de nivel 500m. Dupa-amiaza ne intoarcem la cazare si dam startul pentru relaxare. Poate facem si ceva la ceaun sau pe gratar. Seara vom merge prin sat sa descoperim secretele ascunse ale acestuia. Aprindem iar focul de tabara si ne relaxam.

Pe 23 iunie mergem la Lacul Dracului(buhuhu). Multi au incercat, putini au reusit, noi stim o scurtatura si e buna! Traseu mediu de 15 km si 700m diferenta nivel, asa ca hai cu noi:) Seara vom sta la foc de tabara si relaxare si vom incerca sa vizitam casa maestrului Fikl si galeriile de arta ale acestuia.

Pe 24 iunie ne intoarcem acasa dupa ce ne bem cafeaua de dimineata si admiram zorii diminetii.

CAT COSTA SI CE INCLUDE

1390 RON/persoana(include transport cu microbuz - locuri limitate in numar de 14, sofer profesionist, cazare si diurna sofer, 3 nopti de cazare in camere duble (intreaga vila este doar a noastra) 3 zile cu excursii pe munte, asistenta pe trasee, transferuri in Cheile Nerei, 2 ghizi acreditati, buni cunoscatori ai locurilor si povestilor care vor fi prietenii vostri si va vor face experienta in Cheile Nerei cat mai placuta) NU INCLUDE: taxa parc natural, mese. Se poate plati in 2 transe. 50% avans, 50% cu 30 de zile inainte de eveniment.

Plata se face in contul de RON cu mentiunile de mai jos

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL

Sediu social: Sos. Unirii 194, Et1, Balotesti, Ilfov

CUI: 47951908

Cont LEI: RO36BTRLRONCRT0CL4835701

Cont EURO: RO80BTRLEURCRT0CL4835701

​ (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Cheile Nerei).

CUM TE INSCRII? 

1.Acceseaza evenimentul. 

2.Completeaza formularul de inscriere din sectiunea INSCRIERI de pe site (https://www.onadventure.ro/inscrieri) cu nume, adresa e-mail, telefon si iti vom confirma disponibilitatea locurilor. 

3. Se achita taxa de participare(prin internet banking sau ordin de plata) in contul bancar din descrierea evenimentului. 4. 

Vei primi confirmarea platii, factura si contractul pe adresa de e-mail.

LOCUL DE INTALNIRE 

Se va pleca din Bucuresti, 21 iunie ,intalnire la ora 6 dimineata, Ivelo Relax Aviatorilor.

De ce OnAdventure? 

8 ani de experienta in organizarea evenimentelor cu grupuri pe munte, in tabere de aventura, in tabere de snowboard, in tabere de aventura cu bicicleta, in alegerea locurilor originale. 

Peste 400 de evenimente realizate cu succes. 

Ghizi montani si nationali, entuziasti si prietenosi, instructori de snowboard autorizati si experimentati, instruiti la Crucea Rosie pentru asistenta in caz de prim ajutor. 

Sfaturi despre trasee, despre echipamente montane si snowboard, despre biciclete si accesorii. 

Asistenta si siguranta pe trasee. 

Grupuri restranse 

Ce zic turistii nostri?

Facebook: https://www.facebook.com/www.onadventure.ro/reviews/

Google Reviews: https://tinyurl.com/3yzhn76b

TripAdvisor Reviews: https://tinyurl.com/zu5psj3p

Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru: www.onadventure.ro

Instagram: https://www.instagram.com/instaonadventure/

Distribuie evenimentul

bottom of page