top of page

Fri, Jul 12

|

Zărnești

Weekend cu bicicletele in Piatra Craiului

Hai sa ne dam si sa ne relaxam timp de trei zile in Piatra Craiului. Ne vom caza intr-o locatie de vis in mijlocul naturii.

Weekend cu bicicletele in Piatra Craiului
Weekend cu bicicletele in Piatra Craiului

Ora și locul

Jul 12, 2024, 7:00 AM – Jul 14, 2024, 7:00 PM

Zărnești, Zărnești, România

Despre eveniment

Iti propunem un weekend de relaxare si bicicleta la vila noastra privata din mijlocul naturii, localizata in Zarnesti, dotata cu foisor si barbeque, camere  de cate 2 persoane cu baie privata. Vom avea doua zile sa pedalam si sa exploram frumusetea Pietrei Craiului, cu o zi de rezerva in caz de vreme nefavorabila.

Traseele sunt usor-mediu si mediu ca dificultate, una din zile fiind dedicata explorarii satelor Magura si Pestera, cu totalul urcarilor insumand 500m si 30 de km de pedalat, iar o zi este dedicata traseului ce strabate Prapastiile Zarnestiului , continuand prin La Table, admirand creasta din saua Joaca, si apoi distrandu-ne printr-o coborare luunga pe la casa Folea si Poteca Piticilor, cu totalul urcarilor insumand 800m si aproximativ 40 de km de pedalat.

Dupa-amiezile le petrecem la vila noastra din mijlocul naturii unde ne vom relaxa si vom socializa, avand posibilitatea sa facem gratar sau sa ne gatim in bucataria vilei.

Program pe zile

Plecam vineri dimineata (intalnire la ora 7 dimineata la Ivelo Relax Herastrau) spre directia Zarnesti cu un microbuz cu platforma pentru biciclete. Ne cazam, ne relaxam si plecam in explorare cu bicicletele prin Pestera si Magura. Traseul primei zile are aproximativ 30 de km cu 500m urcari. Ne intoarcem la cazare si ne punem pe veselie, distractie si voie buna.

Ziua de sambata este ziua principala a evenimentului si vom facem un traseu de 40 de km de dificultate medie prin Prapastiile Zarnestiului, acesta insumand 800 de metri pe urcari.

Duminica ne relaxam pana in jurul pranzului cand vom porni spre Bucuresti. 

Putem schimba ziua de vineri cu relaxare si ziua de duminica cu traseu DACA APAR SITUATII METEO NEFAVORABILE

Cat costa?

1099RON/persoana  (include transportul tau si al bicicletei,taxele de drum, diurna sofer si cazare sofer, asistenta si doi ghizi pentru trasee, cazare in vila  cu toate utilitatile, in camera dubla cu baie privata) MESELE NU SUNT INCLUSE

sau 950 RON/persoana -  (NU INCLUDE TRANSPORTUL persoana + bicicleta, include asistenta si doi ghizi pentru trasee, cazare si diurna sofer, cazare in camera dubla cu baie privata, acces la toate utilitatile vilei). MESELE NU SUNT INCLUSE.

Rezervarea este confirmata in momentul achitarii.

ATENTIE! PARTICIPAREA SE FACE CU BICICLETELE PROPRII ALE PARTICIPANȚILOR. NU AVEM BICICLETE DE INCHIRIAT DAR VA PUTEM REDIRECTIONA CATRE UN PARTENER DE LA CARE SA INCHIRIATI. OFERIM TRANSPORTUL BICICLETELOR PERSONALE.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul din sectiunea inscrieri, noi va confirmamn disponibilitatea locului si va emitem factura proforma. După ce realizati plata revenim cu contractul cadru completat cu datele dvs.

Plata se face in contul de RON cu mentiunile de mai jos

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL

Sediu social: Sos. Unirii 194, Et1, Balotesti, Ilfov

CUI: 47951908

Cont LEI: RO36BTRLRONCRT0CL4835701

​(in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Piatra Craiului MTB).

PURTAREA CASTII ESTE OBLIGATORIE.

Cu ce mergem?

In functie de nr. participantilor, microbuz 8+1 sau 20+1 *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la cazare

Unde ne cazam?

Zarnesti, Brasov

Cand si de unde placam?

In data de 12-14 iulie 2024, 2 nopti de cazare. Ne vedem vineri, ora 7 dimineata, in zona metroului Aviatorilor, la Ivelo Relax Herastrau. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

UTILE

Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal la sectiunea CONTRACT-CADRU.

Obligatoriu de avut :

- casca de protectie

- pompa, petice, tool, camera

- lumina fata/spate

- apa, hrana extra

- haine conforme vremii de afara

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment sau a reconfigurarii turelor din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Decizia finala apartine ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page