top of page

Sat, Nov 12

|

Azuga

Trekking pe Drumul lui Ceausescu

O drumetie vioaie cu betele de trekking cu pornire din Azuga pana la cabana Susai la 1400m altitudine, prin valea Azugii, acompaniati aproape tot drumul de susurul raului cu acelasi nume apoi pe Drumul lui Ceausescu pana la cabana de protocol cu intoarcere inapoi in Azuga.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Trekking pe Drumul lui Ceausescu
Trekking pe Drumul lui Ceausescu

Ora și locul

Nov 12, 2022, 6:00 AM – 8:00 PM

Azuga, Azuga 105100, Romania

Despre eveniment

Sambata, 12 noiembrie, facem o drumetie vioaie cu betele de trekking cu pornire din Azuga pana la cabana Susai la 1400m altitudine, prin valea Azugii, acompaniati aproape tot drumul de susurul raului cu acelasi nume apoi pe Drumul lui Ceausescu pana la cabana de protocol cu intoarcere inapoi in Azuga. Drumetia are o lungime de 20 de km dus-intors, pe forestierele din Azuga, o diferenta de nivel de 800m. 

Cat costa?

180 RON/persoana (include transport - numar limitat de locuri - 12, ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi,

130 RON/persoana ( NU INCLUDE TRANSPORT, include ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Azuga).

Cand?

In data de 12 noiembrie 2022. Ne intalnim sambata dimineata, la ora 6:00 dimineata, in zona gurii de metrou Aviatorilor - Ivelo Relax Herastrau, Bucuresti. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex. E-mail-ul de grup se trimite cu doua zile inainte de plecare incluzand ultimele detalii cum ar fi meteo, locul exact al intalnirii etc.

Cui se adreseaza?

Tuturor celor ce cauta aventura si o gasca de prieteni vechi si noi. Oamenii din comunitatea OnAdventure sunt oameni cu bun simt, educati si dornici de aventuri si prietenii. Traseul are 20 de km si 800m diferenta de nivel si este de dificultate usor-medie. Ai nevoie de iesiri la activ si o conditie fizica buna.

Obligatoriu de avut:

- rucsac de tura

- haine adaptate conditiilor din acea perioada (se va trimite e-mail cu 2 zile inainte de eveniment cu ultimele detalii)

- hrana si apa pentru o zi de drumetie

- bocanci trei sezoane

- lanterna sau frontala

Distribuie evenimentul

bottom of page