top of page

Sun, Oct 23

|

Hamcearca

Toamna in Muntii Macin

Hai intr-o aventura in sud-estul Romaniei, la cei mai vechi munti din Romania si unii din cei mai vechi din Europa. Vom strabate parcul natural Macin, cu traseul ce include Culmea Pricopanului cu varfurile Sulucu Mare si Caramalau.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Toamna in Muntii Macin
Toamna in Muntii Macin

Ora și locul

Oct 23, 2022, 6:00 AM – 8:00 PM

Hamcearca, Măcin Mountains, Romania

Despre eveniment

Te invitam intr-o aventura de toamna tarzie sa ne relaxam impreauna intr-o drumetie preistorica pe culmile celor mai vechi munti din Romania si printre cei mai vechi din Romania. Vom strabate culmea muntilor Macin impreuna cu cea a Pricopanului, observand broastele testoase de Dobrogea si culorile de toamna ce imbraca acesti batrani munti ai Europei. Traseul este unul usor-mediu, cu o diferenta de nivel de 500 m, 5 ore de drumetie presarate cu relaxare, poze si voie buna intre prieteni vechi si noi ai comunitatii OnAdventure.

Cat costa?

210 RON/persoana (include transport cu microbuz de 8 locuri si suv 4x4 de 4 locuri, ghidaj, asistenta turistica)

sau 150 RON/persoana( cu transportul personal, include ghidaj si asistenta turistica)

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Macin).

Detalii: 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Unde?

In Muntii Macin, la 300 km de Bucuresti.

Cand si unde e locul de intalnire cu transportul nostru?

Ne intalnim duminica, 23 octombrie 2022, ora 6 dimineata, la gura de metrou Aviatorilor, Bucuresti. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza?

Tuturor celor care doresc o excursie de dificultate usor-medie, plina de aventura, intr-o gasca de prieteni vechi si noi. Vom explora muntii Macin intr-o drumetie de 5 ore, si o diferenta de nivel de 500m.

Obligatoriu de avut

-bocanci 3 sezoane

-lanterna

-rucsac

-apa si mancare pentru o zi de drumetie

-haine conforme vremii din perioada respectiva ( se va anunta pe e-mail cu 2 zile inainte de eveniment)

Ultimele detalii ale excursiei si harta locatiei de intalnire se va anunta pe adresa oficiala de e-mail transmisa de participanti in momentul atasatii dovezii de plata pentru inscriere. Tot pe adresa de e-mail se primeste si factura.

Distribuie evenimentul

bottom of page