top of page

Fri, Jun 16

|

Krapets

Krapets Bike and Pool Party

Trei zile de aventuri pe bicicleta pe coasta Marii Negre in Bulgaria, cu relaxare la piscina, mic dejun inclus, cea mai buna ciorba de peste, cazare de trei stele, party si voie buna intr-o gasca de prieteni vechi si noi.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Krapets Bike and Pool Party
Krapets Bike and Pool Party

Ora și locul

Jun 16, 2023, 8:00 AM – Jun 18, 2023, 7:00 PM

Krapets, 9674 Krapets, Bulgaria

Despre eveniment

Trei zile de aventuri pe bicicleta pe coasta Marii Negre in Bulgaria, cu relaxare la piscina, mic dejun inclus, cea mai buna ciorba de peste, cazare de trei stele, party si voie buna intr-o gasca de prieteni vechi si noi. 

 Despre eveniment 

Krapets Bike Adventure are o reteta simpla: plaje pustii de vis, explorare si trasee de bicicleta cu aventura care se potrivesc si celor incepatori, petrecere la piscina, o cazare de trei stele unde mananci cea mai buna ciorba de peste, socializare cat cuprinde, distractie si voie buna.

Plecam vineri dimineata spre directia  Complex Yanitsa, Krapets(Bulgaria)  cu masina noastra 4x4 si cu un microbuz cu platforma pentru biciclete. Ne cazam si plecam in explorare spre faleza dinspre Tyulenovo cu bifarea zonei Ezerets, Dubrojka etc. Traseul primei zile are aproximativ 50 de km. Ne intoarcem la apus si pornim distractia la piscina.

A doua zi facem un traseu mai scurt de 30 de km, dar foarte pitoresc, pe delurile tracice din Bulgaria, o faleza spectaculoasa din zona Kavarnei. Ajungem dupa-amiaza inapoi la complexul Yanitsa si dam drumul la distractie la piscina. 

Duminica ne relaxam la Krapets la piscina sau la plaja pana in jurul orei pranzului, mancam de pranz si apoi plecam spre Bucuresti. Ora de retur in Bucuresti in jur de sase seara.

Cat costa? 790 RON/persoana - limitare 12 locuri (include transportul tau si al bicicletei, asistenta si doi ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina) 

sau 650 RON/persoana - limitare 6 locuri (NU INCLUDE TRANSPORTUL persoana + bicicleta, include asistenta si doi ghizi pentru trasee, cazare in camera dubla cu baie privata, mic dejun inclus, acces la piscina)

NU DETINEM BICICLETE DE INCHIRIAT

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Krapets Bike 2023).

ASIGURAREA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 12.  *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la Yanitsa. Locuri cu transport propriu in numar de 6.

Unde? Krapets, Bulgaria

Cand? In data de 16-18 iunie 2022, 2 nopti de cazare. Ne vedem vineri, ora 8 dimineata, in zona metroului Timpuri Noi, la Benzinaria MOL. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cazare

http://www.yanitza-hotels.com/ro/

Cui se adreseaza? Eveniment exclusiv MTB sau Ciclocross este destinat oricarui iubitor de pedalat cu cateva iesiri la activ si cu o conditie fizica buna. Este o aventura ce se preteaza atat incepatorilor cu o conditie fizica buna si cateva iesiri la activ, cat si celor dornici de aventuri si explorare intr-un cadru organizat in care nu lipseste socializarea si distractia. Tura de vineri are o lungime de 50 km, iar cea de sambata are 30 de km, cu multe peisaje salbatice si o diferenta mica de nivel, in care sportul face casa buna cu relaxarea si socializarea alaturi de oameni faini.

Informatii utile Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national, agent de turism si ghid montan cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism si certificat ca instructor de snowboard din partea Ministerului Sportului. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal.

Obligatoriu de avut : - casca de protectie - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana extra - haine conforme vremii de afara

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page