top of page

Sat, Mar 26

|

Bansko

Goodbye Winter Snowboard Camp

Se stie, luna martie este jackpot-ul pentru zapada buna, cu multe zile senine si soare, mult offpiste, relaxare si dat la vale pe tot super domeniul din Bansko. Ne luam ramas bun de la iarna, nu inainte de a imbunatati bagajul de cunostinte pe snowboard si sa petrecem cum se cuvine finalul de sezon

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Goodbye Winter Snowboard Camp
Goodbye Winter Snowboard Camp

Ora și locul

Mar 26, 2022, 6:00 AM – Mar 31, 2022, 6:00 PM

Bansko, 2770 Bansko, Bulgaria

Despre eveniment

Se stie, luna martie este jackpot-ul pentru zapada buna, cu multe zile senine si soare, mult offpiste, relaxare si dat la vale pe tot domeniul super domeniului din Bansko. Ne luam ramas bun de la iarna, nu inainte sa ne mai imbunatatim putin bagajul de cunostinte pe snowboard :) 

ATENTIE: Locurile sunt limitate la 12 participanti, mijlocul de transport fiind minivanul OnAdventure si suv-ul nostru 4x4. Acest snowboard camp este dedicat atat incepatorilor, cat si intermediarilor si celor avansati care vor sa progreseze, sa mai lucreze la tehnica, stil, offpiste, dar care cauta si un grup fain, insemnand prietenie, distractie, dat la vale intensiv, impartasit bucuria snowboardului si a serilor la semineu, tuica fiarta, muzica faina, distractie old school si voie buna.

Scopul acestui camp este sa ne bucura de sezonul de iarna care in Bansko se termina in luna mai si sa cream un grup mic de prieteni care timp de 5 zile sa aiba aceeasi pasiune - snowboarding-ul ;) si distractia

In cele 4 zile de dat pe partie vom face in fiecare zi cate 3 ore de practica dedicate incepatorilor(dimineata, pozitie, centraj, rotatie, presiune, viraje debutant si clasa1) - pe partia usoara de la baza gondolei si 3 ore de practica dedicate intermediarilor sau avansatilor(dupa-amiaza, flexie extensie pivotare, disociere, switch, inclinatie globala, carving, offpiste) - pe intregul domeniu schiabil. Seara vom petrece impreuna, vom analiza ziua de dat, vom fierbe o tuica fiarta si vom socializa.

Unde?

In Bulgaria, in statiunea noastra de suflet - Bansko - https://www.banskoski.com/en la 550 km de Bucuresti.

75 km de partii, una din cele mai lungi partii continue din Europa - 16 km(te duce pana in centrul orasului), multe optiuni pentru offpiste.

Cand?

De sambata - 26 martie, pana joi - 31 martie (5 nopti de cazare)

Ne intalnim sambata dimineata (ora 6 dimineata) la gura de metrou Aviatorilor, colt cu parcul Herastrau, langa magazinul de inchiriat biciclete, Ivelo

Conditii de cazare si masă

Cazarea (5 nopti) se face in apartamente de 60m patrati, de cate 2 persoane, cu dormitor, living, bucatarie, baie privata, acces la sauna si jacuzzi, situate in apropiere de telegondola din oras.

Repartizarea in apartamente se face dupa regula: baieti cu baieti, fete cu fete, mixt daca nu exista alta solutie sau cuplu.

Vă rugăm să consultați toate detaliile despre cazare, review-uri etc în linkul de mai jos

http://bansko.org/hotels/o-3811-edelweiss-inn

Exista multe supermarketuri ieftine pentru procurare hrana pentru micul dejun si cina(dupa preferinte)

Conditii de transport

Transportul impreuna cu echipamentele este asigurat de minivanul OnAdventure - Renault Trafic 2016 ce indeplineste toate conditiile de confort condus de șofer cu atestat profesional- locuri limitate in numar de 8 si de catre Dacia Duster model 2020.

Desfasurarea pe zile

In cele 4 zile de dat se va lucra dimineata la baza partiei cate 3 ore/zi cu incepatorii, iar dupa-amiaza vom aprofunda, timp de 3 ore, tehnici pe partie cu intermediarii si avansatii.

Prima zi va fi pentru recunoastere si descoperit statiunea Bansko.

Inainte de a plati, completeaza formularul de pe site din sectiunea INSCRIERI si iti confirmam daca mai sunt locuri disponibile.

Cat costa?

390 eur/persoană (se poate plati in 2 rate, a doua cu 30 de zile inainte de eveniment)

INCLUDE

cazare aparthotel 3*** cu saună și jacuzzi, sală de sport, masă de ping-pong

transport

3 ore de practica cu instructor certificat x 4 zile de dat = 12 ore de practica, ghidaj offpiste pentru avansati daca este posibil, party si voie buna.

Incepatorii: initiere, pozitie, viraj elementar, viraj clasa 1

Intermediarii si avansatii: flexie extensie pivotare, disociere, inclinatie globala, cross under, switch, carving, offpiste

NU INCLUDE:

mancare

skipass(aprox 175 ron pe toata ziua, 130 ron/jumatate de zi)

inchiriere echipament daca nu ai(aprox 60 ron/zi)

asigurare de calatorie obligatorie(aprox 70 ron pe o saptamana)

Cont bancar:

RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati Goodbye Winter Camp)

Rezervarea va fi confirmată în momentul confirmării plății.

După confirmarea plății, vă vom emite contractul și factura fiscală și vă vom transmite documentele pe adresa dvs. de e-mail.

IMPORTANT:

Acest eveniment este conceput sa functioneze pentru un grup de 10 persoane.

In cazul in care nu se formeaza grupul, banii se returneaza cu 7 zile inainte de eveniment.

IN CAZUL IN CARE SE ACHITA SI ULTERIOR SE RENUNTA LA EXCURSIE, BANII NU SE RETURNEAZA DECAT DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR ȘI NUMAI ÎN CONDIȚIILE PREVĂZUTE ÎN CONTRACTUL CADRU. VĂ RUGĂM SĂ AVEȚI ÎN VEDERE CĂ PLATA AVANSULUI/ RATELOR ECHIVALEAZĂ CU SEMNAREA CONTRACTULUI ÎNTRE ABSENȚI, ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE CODULUI CIVIL.

Obligatoriu de avut:

-haine impermeabile

-manusi

-buletin valabil sau pasaport

-asigurare de calatorie -echipament de snowboard inchiriat sau propriu -voie buna  -casca de protectie si ochelari

Informatii utile:

Ghidul evenimentului se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid montan, national si agent de turism cu nr. 5362 si instructor de snowboard, instruit la Crucea Rosie pentru acordarea de prim ajutor. Pe www.onadventure.ro se poate consulta intregul cadru legal. Alte info se pot obtine la 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

INFORMAȚII IMPORTANTE REFERITOARE LA COVID-19

Vă rugăm să citiți contractul.

Plata avansului si a ratelor echivalează cu semnarea contractului între absenți în conformitate cu prevederile Codului Civil.

Sumele nu se vor rambursa decât strict în cazurile prevăzute în contract, fără excepții.

În cazul în care aveți orice fel de dubiu ca plecarea dvs. ar putea fi împiedicată din orice motive care nu țin de noi, vă rugăm insistent să încheiați o asigurare de călătorie.

În acest mod, indiferent de circumstanțele voastre ulterioare, vă veți putea recupera banii de la asigurător (nu suntem in niciun fel afiliati ai acestui asigurator, puteti alege orice asigurare vreti, atentie, nu suntem agentie de turism, suntem instructori de snowboard, nu vi se va putea incheia o asigurare Storno).

*Recomandăm să selectați o asigurare pentru cursuri, intrucat OnAdventure oferă în cadrul acestui aveniment cursurile de snowboard, nu un pachet turistic clasic cazare/transport/masa. Nu percepem comisioane pentru rezervari si nu intermediem rezervari. Acestea sunt achitate de instructori in numele cursantilor prin booking.com.

SITUATIA TRANZITULUI INTERNAȚIONAL ȘI PASAPORTUL COVID

In momentul de fata fiecare stat ia masuri diferite cu privire la primirea pe teritoriul lor a cetatenilor altor state.

Majoritatea au ridicat toate restrictiile pentru cetatenii vaccinati.

Nu răspundem în niciun fel dacă nu vă va fi permis accesul pe teritoriul unuia din aceste state din motive legate de măsurile sanitare impuse de statele respective.

In legatura cu accesul in spatii publice si instalatii, anumite state (cum ar fi Elvetia) au luat deja masura permiterii accesului doar cetatenilor vaccinati.

Vom urmări situația și vă vom transmite ultimele update-uri ale autorităților.

Situatia se schimbă dinamic si de aceea va rugam sa va luati orice masuri considerati a fi necesare pentru a va asigura ca

1. veti putea intra pe teritoriul Bulgariei

2. veti putea fi cazati

3. veti putea folosi instalatiile

Ne-ar parea rau ca poliția de frontiera sa dea pe cineva jos la granita din cauza neîndeplinirii condițiilor de trecere a frontierei (sanitare) si sa trebuiasca sa va intoarceti acasa pe cont propriu sau să nu puteți fi cazati sau sa nu puteti folosi instalatiile din motive ce tin de aceste asigurari,  nu vom putea face foarte multe pentru voi într-o astfel de situație. Va rugam sa aveti in vedere ca vom face tot posibilul pentru a asigura confortul tuturor participantilor, insa nu uitati ca vom calatori intr-un grup iar siguranta si confortul intregului grup sunt prioritare.

In calitate de organizatori, ne simtim responsabili sa fim cat se poate de transparenti cu aceste detalii.

Va rugam sa ne scrieti daca aveti si alte intrebari.

Echipa OnAdventure

Distribuie evenimentul

bottom of page