top of page

Sun, Oct 01

|

Bușteni

Drumetie in Muntii Baiului

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Drumetie in Muntii Baiului
Drumetie in Muntii Baiului

Ora și locul

Oct 01, 2023, 6:00 AM – 7:00 PM

Bușteni, Bușteni, România

Guests

Despre eveniment

Muntii Baiului sunt fascinanti, perfecti pentru drumetii de explorare, relaxare si contemplare cu natura. Hai intr-o aventura de toamna  pe unul din cel mai inalte varfuri din grupa muntoasa a Carpatilor de Curbura - Varful Baiul Mare 1895m, prin creasta Zamorei. Drumetia este de intensitate medie, cu 1000m diferenta de nivel si aproximativ 22 km de mers dus-intors (in jur de 8h de mers cu pauze si timp pentru poze)

Vom explora creasta Baiului si vom atinge cel mai inalt varf, avand in vecinatatea noastra Muntii Bucegi cu o splendida panorama ce ne va insoti aproape tot drumul.

Cat costa?

199 RON/persoana (include transport cu microbuz si sofer profesionist, diurna sofer, ghidaj si asistenta pe traseu, 2 ghizi)

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL, licenta turism 2796/12.06.2023

Cont: RO36BTRLRONCRT0CL4835701 (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Baiului).

Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon.

Cand?

In data de 01 octombrie 2023. Ne intalnim duminica dimineata, la ora 6:00, la Ivelo Relax Herastrau la coltul parcului, langa gura de metrou Aviatorilor. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex

Cui se adreseaza?

Tuturor celor cu o conditie fizica buna ce cauta aventura si o gasca de prieteni vechi si noi. Oamenii din comunitatea OnAdventure sunt oameni cu bun simt, educati si dornici de aventuri si prietenii.

Obligatoriu de avut:

- rucsac de tura

- haine adaptate conditiilor din acea perioada (se va trimite e-mail cu 2 zile inainte de eveniment cu ultimele detalii)

- hrana si apa pentru o zi de drumetie

- bocanci de munte

-geaca de ploaie

Distribuie evenimentul

bottom of page