top of page

Sun, Aug 13

|

Gura Teghii

Aventura cu rafting si caiac la Greencamp Glamping

Aventura, caiac, rafting, glamping!

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Aventura cu rafting si caiac la Greencamp Glamping
Aventura cu rafting si caiac la Greencamp Glamping

Ora și locul

Aug 13, 2023, 6:00 AM – Aug 15, 2023, 7:00 AM

Gura Teghii, Gura Teghii 127280, România

Despre eveniment

De Sfanta Marie fugim dintre betoane la racoare pe lacul Siriu si Raul Buzau, in 2 zile unice de caiac si rafting, alaturi de instructori de rafting atestati international si ne petrecem serile in unul din cele mai cunoscute si apreciate glampinguri din România, Greencamp Adventure, unde ne vom lăsa invaluiti de natura si ne vom incarca cu peisaje cu verde crud si nopti la lumina stelelor cazatoare.

Greencamp ofera o experienta autentica de glamping in România, corturile sunt amenajate cozy, fiecare avand o mica terasa si sezlonguri pentru a ne bucura pe deplin de imprejurimi.Fiecare cort este conectat la reteaua electrica si dotat cu pilote cu puf de gâsca si incalzitoare electrice.

De asemenea, avem si un restaurant si un bar  in incinta complexului.

ATENTIE - locuri limitate in numar de 16 Desfasurare pe zile Ajungem pe 13 august la Lacul Siriu unde ne intalnim cu gazdele noastre de la Greencamp (www.greencamp.ro) care ne asteapta cu caiacele pregatite,gata sa exploram luciul lacului Siriu in care se oglindesc Munții Buzăului. Experienta se adreseaza atât incepatorilor cât si celor experimentati deja in explorarea lacurilor cu caiacul. După tură ne cazam si ne pregatim de cina si de prima noapte cu cer instelat si foc de tabara, cu cantece, stele si chef de viață. A doua zi e plina de adrenalina, ne trezim dimineata, servim micul dejun si apoi, sub indrumarea ghizilor Greencamp ne pregatim sa debarcam pe malul Buzaului, unde ne asteapta o experienta plina de adrenalina, râsete-sesiunea de rafting. Pe 15 august, in jur de ora prânzului ne imbarcam spre casa dupa ce ne bem cafeaua de dimineata si ne revenim dupa petrecere.Ajungem in Bucuresti tocmai bine pentru a evita aglomerația. 

CAT COSTA SI CE INCLUDE 

1290 RON/persoana, include transport cu microbuz, in functie de numarul participantilor - locuri limitate in numar de 8 sau 14, sofer profesionist, cazare si diurna soferilor si a ghizilor insotitori 2 nopți de cazare in glampingul Greencamp (scor booking 9,7) in corturi bell de 2 si 4 persoane Mic dejun si cină x 2 zile O excursie cu caicul pe lacul Siriu ( include echipament si ghizi acreditati international) O excursie la rafting pe Buzău ( include echipament si instructori atestati international) Foc de tabara Transferul intre obiective si transportul echipamentelor Album foto al turei (GoPro si Insta360) zona de hamace statii de incarcare pentru masini electrice 

CU TRANSPORT PERSONAL 1190 RON/persoana

NU INCLUDE: taxa parc natural, masa de pranz (disponibila la barul Greencamp),bautura.

Se poate plati in 2 transe. 50% avans, 50% cu 30 de zile inainte de eveniment. 

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL, licenta turism 2796/12.06.2023

Cont:RO36BTRLRONCRT0CL4835701 (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Sf Maria). Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon. 

CUM TE INSCRII? 

1.Acceseaza evenimentul 

2.Completeaza formularul de inscriere din sectiunea INSCRIERI de pe site sau whatsapp 0766561893 (https://www.onadventure.ro/inscrieri) cu nume, adresa e-mail, telefon si iti vom confirma disponibilitatea locurilor. 

3. Se achita taxa de participare(prin internet banking sau ordin de plata) in contul bancar din descrierea evenimentului. 

4. Vei primi confirmarea platii, factura si contractul pe adresa de e-mail. LOCUL DE INTALNIRE Se va pleca din Bucuresti, 13 august,ora 8 dimineata, I’velo Relax (langa gura de metrou Piata Aviatorilor, parcul Herastrau). 

De ce OnAdventure? 

8 ani de experienta in organizarea evenimentelor cu grupuri pe munte, in tabere de aventura, in tabere de snowboard, in tabere de aventura cu bicicleta, in alegerea locurilor originale. 

Peste 400 de evenimente realizate cu succes. 

Ghizi montani si nationali, entuziasti si prietenosi, instructori de snowboard autorizati si experimentati, instruiti la Crucea Rosie pentru asistenta in caz de prim ajutor. Sfaturi despre trasee, despre echipamente montane si snowboard, despre biciclete si accesorii. 

Asistenta si siguranta pe trasee. 

Grupuri restranse.

Poți să vii si cu transportul personal; 

Ce zic turistii nostri? 

Facebook: https://www.facebook.com/www.onadventure.ro/reviews/ 

Google Reviews: https://tinyurl.com/3yzhn76b 

TripAdvisor Reviews: https://tinyurl.com/zu5psj3p 

Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru: www.onadventure.ro Instagram: https://www.instagram.com/instaonadventure/ 

IN CAZUL RENUNTARII LA PARTICIPARE, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR conform contract cadru de pe site

Distribuie evenimentul

bottom of page